Hiekkakuopantie 3, 04300 Tuusula

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

– sanonta pätee tässä kohtaa enemmän kuin hyvin. Mitä aikaisemmin Nyberg Services ammattilaiset pääsevät mukaan prosessiin, sitä parempi lopputulos saadaan aikaiseksi. Arjessa tärkeää nippelitietoa ja hyväksi havaittuja ratkaisuja on vuosien saatossa kertynyt runsaasti.

1. TILANNEKARTOITUS

Jokainen meistä on erilainen, siksi perusteellinen kartoitus on tärkeää. Kartoitus tehdään henkilökohtaisella tapaamisella, haastatellen ja tilannetta kuvantaen.

2. AUTON VALINTA

Optimitilanteessa Nyberg Services henkilökunta neuvoo auton valinnassa. Tällöin voidaan suunnitella paras mahdollinen sisäänmeno, ajaminen ja säilytysratkaisut.

3. VARUSTELUSUUNNITTELU

Varustelut tulee suunnitella just eikä melkein käyyttöön sopivaksi. Siksi prototypointi, mittailut ja testaukset ovat tarpeellisia.

4. KUSTANNUSARVIO JA HAKEMUKSET

Kun auton kokonaisuus on suunniteltu, laaditaan kustannusarvio / tarjous. Nyberg Services osaava henkilöstö neuvoo tarvittaessa hakemuksien kanssa.

5. MAKSUJÄRJESTELYT

Jokaiseen projektiin tehdään ensin tarjous ja tai tarvittavat asiakirjaliitteet. Inva-autoissa neuvotaan ja autetaan maksusitoomuksien kanssa.

6. ASENNUS

Tilaajan kanssa sovitaan mikä on paras asennusaika ja paikka. Nyberg Services henkilökunnan kanssa voi myös neuvotella auton mahdollisesta kotiin toimituksesta.

7. VUOSIHUOLTO

Vuosihuollot pidentävät ajokkien ikää ja varmistavat huolettoman ajamisen.
Huollossa tarkastetaan yleiskunto, mutta myös kaikki kuluvat osat.
Suosittelemme lämpimästi tarkastusta, jonka yhteydessä pienhuollot tehdään
välittömästi.