Hiekkakuopantie 3, 04300 Tuusula
Caravan kuin unelma

Nyberg services räätälöi sinulle parhaan ratkaisun

Nyberg Services Caravan toteutta lähes jokaisen unelman. Haaveile sinä, me toteutamme. Luotettavassa matkailuajoneuvohuollossa huollamme ja korjaamme merkistä riippumatta kaikki matkailuajoneuvot.

#
MATKAILUAUTOJEN VUOSIHUOLLOT

Nyberg Services tarjoaa täydenpalvelun vuosihuollon sisältäen tarkistukset, mittaukset, puhdistukset ja koekäytöt.

#
MATKAILUVAUNUJEN VUOSIHUOLLOT

Nyberg Services tarjoaa täydenpalvelun vuosihuollon sisältäen tarkistukset, mittaukset, puhdistukset, öljyämiset ja koekäytöt.

#
MATKAILUAUTON ALUSTAN HUOLTO

Nyberg Services tarjoaa täydenpalvelun vuosihuollon sisältäen tarkistukset, mittaukset, puhdistukset, öljynsuodattimen ja moottoriöljyn vaihto sekä koekäytöt.

#
KORIVAURIOIDEN KORJAUKSET

Nyberg Services tarjoaa täydellisen korikorjauksen, johon kuuluu vahinkotarkastus, korvausarviot ja vahingon korjaus yhteistyössä vakuutusyhtiön kanssa. Meiltä saat myös kolarikorjaukset.

#
VERHOILUT

Nyberg Services palvelee suunnittelemalla ja toteuttamalla täysin mittatilaustyönä kaikki matkailuautoihin, matkailuvaunuihin, huoltoautoihin ja pakettiautoihin liittyvät verhoilut.

#
CARAVAN TUOTTEET

Nyberg Services valikoimissa mm. aurinkopanelit, ilmastointilaitteet, inventerit, markiisit, kaasujärjestelmät, ilmajouset ja ilmastointilaitteet. Meiltä löytyy ratkaisu lähes joka tarpeeseen.